Het assortiment voor
vrijdag 19 september 2025
Lees de pagina 'BROODNODIGE UITLEG' voor een toelichting op het bestelproces.
_______________________________________________
13 september 2025 09:00u
Bekijk mijn Facebook-pagina en/of Instagram voor foto's, het laatste nieuws, reacties van klanten, meer informatie, etc.
Kilsdonker-bruin

Kilsdonker-bruin
Een echt authentiek zuurdesembrood. Robuust en vol van smaak.
Ingrediënten
- biologisch volkorenmeel
- biologisch tarwemeel
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
Deeggewicht
- ± 700 gram
Pain de quinoa

Pain de quinoa
Een Frans desembrood met een vleugje Latijns-Amerika. Quinoa komt van origine namelijk uit Zuid-Amerika en wordt daar al vanaf de 13e eeuw verbouwd. De quinoa in mijn brood is echter van Nederlandse teelt.
Door het gebruik van een kookstuk en het toevoegen van walnootolie blijft het brood langer mals.
Een brood met een gemakkelijke bite.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- quinoa-mix (wit, rood en zwart) uit Westerwolde van onbespoten teelt
- walnootolie
- pecannoten
- rozijnen
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (1%)
Deeggewicht
-
± 500 gram
Brood met dreuge worst (ingevroren)

Brood met dreuge worst (ingevroren)
Datum van invriezen: komende week
(het brood wordt komende week gebakken en ingevroren)
Een borrelbrood waarin de geweldige dreuge worst van Akkervarken Valthermond is verwerkt.
Een lekker desembroodje met de onmiskenbare smaak van dreuge worst. Dit gaat heel goed samen met een potje bier.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch gebuild tarwemeel (T80)
- dreuge worst van Akkervarken Valthermond
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (0,6%)
Deeggewicht
± 270 gram
Focaccia

Focaccia
De focaccia is een luchtig Italiaans platbrood met een hoogte van zo'n 2 [cm].
Dit ronde brood wordt in Italië vooral als sandwichbrood gebruikt. En dat komt omdat de focaccia met z'n zachte structuur uitstekend past bij de lunch of een kop soep.
Maar dit sierlijke brood staat natuurlijk ook fantastisch op de eettafel tijdens een feestmaaltijd of barbecue.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologische durum
- biologische olijfolie
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (0,8%)
Garnering
- cherrytomaten
- verse Italiaanse kruiden
- zeezoutvlokken
Deeggewicht
-
± 480 gram
Croque noisette

Croque noisette
Een koekje dat heerlijk luchtig en ongekend knapperig is. De hazelnoten maken er een smaakvol geheel van.
De croque noisette wordt per stuk verkocht.
Ingrediënten
- patentbloem
- kristalsuiker
- hazelnoten
- biologisch vanille-extract
- eiwit
- fijn zout
Pannenkoekbloem tarwe

Pannenkoekbloem tarwe
Een bloem van goede kwaliteit om heerlijke pannenkoeken te bakken.
U dient zelf nog melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Vervolgens kunt u aan de slag om de lekkerste pannenkoeken te maken. Dat wordt smullen!
Gewicht
- zak ± 500 gram
Pannenkoekbloem spelt

Pannenkoekbloem spelt
Een biologisch steengemalen speltbloem van de Commandeursmolen uit het zuiden van Limburg.
Voor een grote groep mensen is spelt beter verteerbaar dan tarwe. Voor hen is deze bloem dus ideaal om heerlijke pannenkoeken te bakken.
U dient zelf nog melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Vervolgens kunt u aan de slag om de lekkerste pannenkoeken te maken. Dat wordt smullen!
Gewicht
- zak ± 500 gram
Frans tarwebloem (T65)

Frans tarwebloem (T65)
T65 van het topmerk L'Émilie van Minoterie Girardeau.
Deze bloem is gecertificeerd met 2 labels: het CRC©-label en de Label Rouge. Op deze website staat een uitgebreidere uitleg over deze labels op de pagina 'Broodnodige uitleg'
Gewicht
- zak 1 kilogram
Cassonade

Cassonade
Cassonade houdt het midden tussen donkere basterdsuiker en rietsuiker. Het is een bijproduct van kandijsuiker en heeft dezelfde smaak.
Dit product is licht vochtig.
Deze uit België afkomstige cassonade is heerlijk om op de pannenkoek, een wafel of fruit te strooien. Maar je kan de suiker ook verwerken in je eigen baksels of verwerk het in desserts (bijvoorbeeld de mooie goudkleurige krokante laag op crème brulée).
Gewicht
- zakje 100 gram
Honing

Honing
Linde-honing uit 2e Exloërmond, rechtstreeks van imkerij "De Oostermoer"
Gewicht
- 450 gram
Zeezout

Zeezout
Bretons grijs zeezout van Le Guérandais. Hand geoogst met respect voor de kwelders van Guérande.
Een 100% natuurlijk product. Niet geraffineerd en niet gebleekt. Licht vochtig, dus niet geschikt voor in een zoutmolen.
Gewicht
- zak 1 kilogram
Slagroom

Slagroom
Professionele gesuikerde slagroom van Debic.
Deze slagroom heeft een volle en romige smaak. Door de stevigheid is deze perfect geschikt op warme en koude bereidingen.
De spuithendel is uitklapbaar en de spuitmond afneembaar, waardoor je de spuit gemakkelijk en hygiënisch kunt reinigen na elk gebruik.
Inhoud
- 700 ml / 716 gram
Amarena-kersen

Amarena-kersen
Italiaanse amarena-kersen van hoogwaardige kwaliteit van het befaamde handelsmerk Toschi. Uniek in zoetheid, ongeëvenaard in smaak.
De amarena is een licht zurige stevige kers die -ontdaan van de pit- ingelegd wordt in siroop. Hierdoor krijgen ze een wat stroperige textuur.
Inhoud
- 400 gram
Broodzak

Broodzak
Katoenen broodzakken van Biodore, gemaakt van hoogwaardig, gecertificeerd biologisch katoen.
De katoenen broodzakken zijn 100% eco, stevig en mogen in de vriezer. Ze zijn herbruikbaar, dus duurzaam in gebruik. De broodzakken kunnen zo vaak als nodig op lage temperaturen worden gewassen in de wasmachine.
Afmetingen
- baguette 15 x 65 centimeter
- brood 26 x 35 centimeter