Het assortiment voor
vrijdag 25 juli 2025
Lees de pagina 'BROODNODIGE UITLEG' voor een toelichting op het bestelproces.
_______________________________________________
19 juli 2025 09:00u
LET OP #1:
Komende week alleen maar producten uit de vriezer. Waarom? Het zijn bijna allemaal kant-en-klare broodjes. Gaat u volgende week vrijdag op vakantie en wilt u een makkelijke, heerlijke versnapering mee in de auto, camper, trein of caravan? Dan kan dat met deze broodjes.
Komende vrijdag ben ik de HELE DAG geopend. Van 8:30u tot 19:00u. U kunt dus de gehele dag langs komen om uw bestelling af te halen.
Wilt u dat ik al iets uit de vriezer leg, zodat het ontdooid is bij het afhalen? Geef maar aan in het opmerkingen-veld op het bestelformulier.
LET OP #2:
Na komende week is de bakkerij eventjes gesloten. De zomersluiting is van zaterdag 26-07-2025 tot en met vrijdag 15-08-2025.
Op zaterdag 16-08-2025 komt om 09:00u in de ochtend het assortiment weer online. Op vrijdag 22-08-2025 is de bakkerij dan weer fysiek open.
Bekijk mijn Facebook-pagina en/of Instagram voor foto's, het laatste nieuws, reacties van klanten, meer informatie, etc.
Bruine puntjes (ingevroren), zakje 2 stuks

Bruine puntjes (ingevroren), zakje 2 stuks
Datum van invriezen: komende week
(de puntjes worden komende week gebakken en ingevroren)
Luchtige zachte bruine puntjes op basis van verse gist.
Heerlijk voor op de ontbijttafel of om mee te nemen naar werk of school.
Ingrediënten
- tarwebloem, type Springline
- volkoren meel
- biologische roomboter
- biologisch ei
- witte basterdsuiker
- fijn zout
- water
- verse gist
Deeggewicht
-
± 75 gram per broodje
Kwarkbolletjes (ingevroren), zak 2 stuks

Kwarkbolletjes (ingevroren), zak 2 stuks
Datum van invriezen: komende week
(de bolletjes worden komende week gebakken en ingevroren)
Een heerlijk fris en goed gevulde bol, die vanuit het vuistje gegeten kan worden. Perfect voor een snel ontbijt, makkelijke lunch of als tussendoortje.
Ingrediënten
- tarwebloem (type Springline)
- biologische volle kwark
- biologische roomboter
- biologisch ei
- witte basterdsuiker
- fijn zout
- verse gist
Vulling
- amandel likeur
- blanke rozijnen
- donkere rozijnen
Topping
- Ceylon kaneel
- fijne suiker
- gesmolten boter
Deeggewicht
- ± 85 gram per broodje
Kaas-mosterdbrood (ingevroren)

Kaas-mosterdbrood (ingevroren)
Datum van invriezen: komende week
(het brood wordt komende week gebakken en ingevroren)
Het kaas-mosterdbrood is een licht desembrood gemaakt van voornamelijk Frans tarwebloem en een beetje gebuild tarwemeel. Aan het deeg zijn kleine blokjes oude kaas, grove mosterd en mosterdzaad toegevoegd. De mosterdsmaak is subtiel aanwezig.
Het is een kant-en-klaar brood om direct te eten. Smaakt heerlijk met een gebakken eitje, maar kan ook geserveerd worden bij soep of het kaasplankje.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch gebuild tarwemeel
- oude kaas
- grove mosterd
- mosterdzaad
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (0,6%)
Deeggewicht
-
± 500 gram
Brood met dreuge worst (ingevroren)

Brood met dreuge worst (ingevroren)
Datum van invriezen: komende week
(het brood wordt komende week gebakken en ingevroren)
Een borrelbrood waarin de geweldige dreuge worst van Akkervarken Valthermond is verwerkt.
Een lekker desembroodje met de onmiskenbare smaak van dreuge worst. Dit gaat heel goed samen met een potje bier.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch gebuild tarwemeel (T80)
- dreuge worst van Akkervarken Valthermond
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (0,6%)
Deeggewicht
± 270 gram
Pain de seigle rustique (ingevroren)

Pain de seigle rustique (ingevroren)
Datum van invriezen: komende week
(het brood wordt komende week gebakken en ingevroren)
Een overheerlijk desembrood, goed gevuld met walnoten, krenten en rozijnen.
Het brood kan gegeten worden bij ontbijt of lunch. Alleen met een likje roomboter al erg lekker! Maar het brood past ook heel goed bij een glaasje wijn en een Frans kaasje.
Een veelzijdig brood dus.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch roggemeel
- biologische walnoten
- krenten
- rozijnen
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (1%)
Deeggewicht
-
± 500 gram
'Waterford Blaa', zak 2 stuks (ingevroren)

'Waterford Blaa', zak 2 stuks (ingevroren)
Datum van invriezen: 15 juli 2025
(de broodjes zijn op 15 juli 2025 gebakken en ingevroren)
Een groot zacht wit broodje naar Iers recept op basis van verse gist.
De korst van dit broodje is afgewerkt met een laagje bloem en minder zacht als die van de witte bolletjes. Een stevig broodje maar met een zachte textuur.
De Waterford Blaa is een product met een PGI-status. PGI staat voor Protected Geographical Indication, wat betekent dat een broodje alleen maar Blaa mag heten als het in de stad of gemeente Waterford (Ierland) is geproduceerd. Mijn broodje is dus niet officieel een Waterford Blaa.
Ingrediënten
- tarwebloem, type Springline
- biologische roomboter
- linde-honing (van imkerij De Oostermoer uit Twaide Mond)
- fijn zout
- water
- verse gist (1,8%)
Deeggewicht
-
± 105 gram per broodje
Kurkumabrood met nigellazaad (ingevroren)

Kurkumabrood met nigellazaad (ingevroren)
Datum van invriezen: 16 juli 2025
(het brood is op 16 juli 2025 gebakken en ingevroren)
Een zacht desembrood met een prachtige gele kleur door het gebruik van kurkuma. Daarnaast zijn er nigellazaadjes, ook wel zwarte komijn genoemd, door het deeg verwerkt. Een mooie kleurcombinatie.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- kurkuma
- nigellazaad
- biologische roomboter
- melkpoeder
- kristalsuiker
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (1%)
Deeggewicht
-
± 335 gram
Focaccia (ingevroren)

Focaccia (ingevroren)
Datum van invriezen: 16 juli 2025
(de focaccia's zijn 16 juli 2025 gebakken en ingevroren)
De focaccia is een luchtig Italiaans platbrood met een hoogte van zo'n 2 [cm].
Dit ronde brood wordt in Italië vooral als sandwichbrood gebruikt. En dat komt omdat de focaccia met z'n zachte structuur uitstekend past bij de lunch of een kop soep.
Maar dit sierlijke brood staat natuurlijk ook fantastisch op de eettafel tijdens een feestmaaltijd of barbecue.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologische durum
- biologische olijfolie
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (0,8%)
Garnering
- cherrytomaten
- verse Italiaanse kruiden
- zeezoutvlokken
Deeggewicht
-
± 480 gram
Zeezout

Zeezout
Bretons grijs zeezout van Le Guérandais. Hand geoogst met respect voor de kwelders van Guérande.
Een 100% natuurlijk product. Niet geraffineerd en niet gebleekt. Licht vochtig, dus niet geschikt voor in een zoutmolen.
Gewicht
- zak 1 kilogram
Pannenkoekbloem tarwe

Pannenkoekbloem tarwe
Een bloem van goede kwaliteit om heerlijke pannenkoeken te bakken.
U dient zelf nog melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Vervolgens kunt u aan de slag om de lekkerste pannenkoeken te maken. Dat wordt smullen!
Gewicht
- zak ± 500 gram
Pannenkoekbloem spelt

Pannenkoekbloem spelt
Een biologisch steengemalen speltbloem van de Commandeursmolen uit het zuiden van Limburg.
Voor een grote groep mensen is spelt beter verteerbaar dan tarwe. Voor hen is deze bloem dus ideaal om heerlijke pannenkoeken te bakken.
U dient zelf nog melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Vervolgens kunt u aan de slag om de lekkerste pannenkoeken te maken. Dat wordt smullen!
Gewicht
- zak ± 500 gram
Honing

Honing
Linde-honing uit 2e Exloërmond, rechtstreeks van imkerij "De Oostermoer"
Gewicht
- 450 gram
Slagroom

Slagroom
Professionele gesuikerde slagroom van Debic.
Deze slagroom heeft een volle en romige smaak. Door de stevigheid is deze perfect geschikt op warme en koude bereidingen.
De spuithendel is uitklapbaar, waardoor je de spuit gemakkelijk en hygiënisch kunt reinigen na elk gebruik.
Inhoud
- 700 ml / 716 gram
Amarena-kersen

Amarena-kersen
Italiaanse amarena-kersen van hoogwaardige kwaliteit van het befaamde handelsmerk Toschi. Uniek in zoetheid, ongeëvenaard in smaak.
De amarena is een licht zurige stevige kers die -ontdaan van de pit- ingelegd wordt in siroop. Hierdoor krijgen ze een wat stroperige textuur.
Inhoud
- 400 gram
Broodzak

Broodzak
Katoenen broodzakken van Biodore, gemaakt van hoogwaardig, gecertificeerd biologisch katoen.
De katoenen broodzakken zijn 100% eco, stevig en mogen in de vriezer. Ze zijn herbruikbaar, dus duurzaam in gebruik. De broodzakken kunnen zo vaak als nodig op lage temperaturen worden gewassen in de wasmachine.
Afmetingen
- baguette 15 x 65 centimeter
- brood 26 x 35 centimeter